tankonderhoud door tankcleaning benelux

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke aandacht uw tank nodig heeft

Cryogene tankinstallaties vragen om periodiek goed onderhoud, zodat deze voldoen aan de kwaliteitseisen en -voorschriften. Tankcleaning Benelux heeft de expertise in huis om de onderhoudsstaat te beoordelen en te verbeteren. Zo bent u verzekerd van een schone, veilige én nette tanks.

Voor de reiniging van de tanks werken wij uitsluitend met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel. Op deze manier blijft uw terrein onaangetast en schoon. Hiermee voldoen wij ruim aan de regels rondom milieubewust werken.

Inspectie

Zowel de tanks zelf als het leidingwerk van en naar de tanks worden door ons grondig geïnspecteerd. We besteden aandacht aan de vervuilingsgraad, de staat van de verflaag en eventuele beginstadia van roest.

Reiniging & rebranding

Wij reinigen voorzichtig én grondig. Het resultaat moet zowel schoon als mooi zijn, want ook de uitstraling is vaak van belang. Ons biologisch afbreekbare reinigingsmiddel is veilig in gebruik en uiteraard milieuvriendelijk. Indien nodig vervangen wij ook de stickers op de tank, zodat deze er weer netjes uitziet.

Controle & schilderen

Na het reinigingsproces controleren wij nogmaals de onderhoudsstaat van uw tanks en leidingwerk. Na het weghalen van vuil en aanslag wordt de kwaliteit van het tankoppervlak beter zichtbaar. Indien er roestvorming optreedt, bewerken wij dit grondig en schilderen we de tank opnieuw als dat nodig blijkt.

Veilig en milieubewust werken
Qality Image

VCA

VCA is een Nederlandse norm die zich richt op het verminderen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s op het werk.

Service Process Image
de onderhoudscyclus
een greep uit onze opdrachtgevers

Ontdek onze onderscheidende aanpak in tankonderhoud

Person Image

Hebt u vragen? Wilt u een oriënterend gesprek om de mogelijkheden door te spreken? Neem gerust contact op.