Industrieel schilderwerk door Tankcleaning Benelux

Onze gespecialiseerde en gecertificeerde vakschilders werken schoon, veilig en snel

Het schilderen en (her)stickeren van opslagtanks vereist ervaring en vakkennis. Tankcleaning Benelux heeft al jarenlang tevreden klanten in Nederland, België en Luxemburg. Wij werken voor zowel kleine als grote opdrachtgevers, communiceren helder over de planning en werken veilig en milieubewust.

Onze expertise stelt ons in staat om onder alle weersomstandigheden te kunnen werken. Door het gebruik van hoogwaardige materialen leveren we de benodigde kwaliteit die bijdraagt aan de veiligheid en levensduur van uw tanks.

Brandwerende coating

Veiligheid staat bij ons voorop, zowel in ons werk als in ons product. Wij werken met brandwerende coatings. Hiermee worden de stoffen in de tanks én uw medewerkers beschermd.

Speciaal verfprocedé

Wij hebben een speciaal procedé ontwikkeld voor het verven van koude oppervlakken. Hierdoor kunnen wij ook in koude omstandigheden ons schilderwerk uitvoeren en zijn we alle seizoenen beschikbaar.

Logo's en keurmerken

Naast het reinigen en het schilderen (her)stickeren wij, indien gewenst, uw opslagtanks met logo's en/of keurmerken. Met de grootste zorg en expertise brengen wij bedrijfsnamen, logo’s en keurmerken aan op de tanks op uw eigen terrein of op dat van de klant.

Veilig en milieubewust werken
Qality Image

VCA

VCA is een Nederlandse norm die zich richt op het verminderen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s op het werk.

Ontdek onze onderscheidende aanpak in
industrieel schilderwerk

Person Image

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden te verkennen? Neem contact met ons op!